cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Prevenció

Prevenció general

Registres de materials preventius que poden utilitzar-se per a la prevenció dels trastorns addictius. Aquests materials es troben físicament en Cendoc Bogani o estan disponibles en internet. La tipologia d'aquests registres inclou unitats didàctiques, guies, enllaços a recursos que s'estan utilitzant en l'àmbit internacional, per exemple, del NIDA o del EMCDDA, vídeos, DVD i CD interactius.

Personas escuchando musica con auriculares

Campanyes de prevenció

Personas con icono sonriente

Inclou vídeos i anuncis publicitaris dirigits a la prevenció dels trastorns addictius i han sigut emesos en sales de cinema, televisió, YouTube i xarxes socials en general.

Prevenció a la CV

Inclou qualsevol acció que, des del camp de la prevenció, s'ha dut a terme en la Comunitat Valenciana.
Us animem a proporcionar informació sobre programes de prevenció que s'estiguen aplicant en la Comunitat Valenciana, de manera que el Cendoc Bogani li dona la màxima difusió possible.

Personas con icono sonriente

Cartelleria

Persona trabajando co una tablet gigante

Material gràfic que inclou la col·lecció de cartells existents en Cendoc Bogani i que estan relacionats amb la prevenció, atenció i reinserció de les persones amb algun tipus d'addicció.

Tríptics i un altre material de difusió

Fullets, desplegables i altres materials de difusió recollits en el Centre de Documentació per a la prevenció de les addiccions. Cada registre compta amb una imatge que permet veure la fotografia de la portada del document i una breu ressenya del seu contingut.

Personas con icono sonriente

Quaderns de cinema i valors

Persona trabajando co una tablet gigante

És un dels programes que elabora la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD) centrat en la prevenció d'addiccions utilitzant el cinema com a eina. Es tracta d'una sèrie de registres que corresponen cadascun a una pel·lícula, mitjançant les quals es treballen valors que poden tindre un factor protector enfront de les addiccions. Totes les pel·lícules i els quaderns per a treballar els seus continguts es troben físicament en el Cendoc Bogani.

Concejalía de Servicios Sociales de l´Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 12/07/2024

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació