cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Fitxa Tema d'actualitat

Afrontament de la problemàtica dels joves atrapats per les xarxes socials i les TIC

López Segarra, J.Francisco

Data: 21/11/2019
 

És difícil parlar d'aquest tema confós, però potser la primera idea que volguera remenar és la necessitat de deixar de treballar en prevenció com ho hem estat realitzant fins al moment. Els resultats són cada vegada pitjors, i seguir validant les estratègies i els “cíclics programes de prevenció” existents ens porten i ens portaran al fracàs. Fins i tot al que encara és pitjor: a la banalització de l'ús excessiu de les tecnologies, no com a part dels nostres treballs, sinó de les nostres vides aclaparades.

Previndre és fer accions continuades per a obtindre el resultat esperat. Clar està que parlem dels “cíclics programes de prevenció”, però no estem parlant d'una prevenció efectiva, sinó d'una prevenció de “postureo” allunyada d'instruments nous i eficaços per a la joventut.

Llegir més en el pdf...

 

 

Archiu:


  • Adiccions

 

Comparteix amb altres persones

Compateix Compateix  Compateix

Regidoría de Salut i Consum del Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat Universal y Salut Pública de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 09/06/2021

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació