cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Fitxa Tema d'actualitat

COVID-19 i consum de tabac

Granda-Orive, José Ignacio de

Data: 04/06/2020
 

Els coronavirus són una extensa família de virus que poden causar malalties tant en animals com en humans. En els humans, causen infeccions respiratòries que poden anar des del refredat comú fins a malalties més greus com el síndrome respiratòria d'Orient Mitjà (MERS) i el síndrome respiratòria aguda sever (SRAS). El coronavirus que s'ha descobert més recentment i que estem patint en el moment actual, es coneix com el síndrome respiratòria aguda greu coronavirus 2 (SARS-CoV-2) i causa la malaltia per coronavirus COVID-19 (Organització Mundial de la Salut, 2020).

Llegir més en el pdf...

  • Adiccions
  • COVID-19
  • Tabaco

 

Comparteix amb altres persones

Compateix Compateix  Compateix

Concejalía de Servicios Sociales de l´Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 28/03/2024

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació