cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Fitxa Tema d'actualitat

Què caracteritza als jugadors online i offline?

Gonzalvez Maestre, María T

Data: 14/10/2019
 

Encara que puguen semblar una cosa recent, els videojocs tenen una trajectòria de més de 40 anys. En els anys 70 es van desenvolupar els primers, molt senzills i simples. Amb el pas dels anys i els avanços en la informàtica, aquests van anar fent-se més complexos i, amb l'aparició del primer ordenador personal i les primeres consoles, va suposar el salt a l'àmbit domèstic. Fins llavors els videojocs eren offline i per a un jugador o diversos jugadors, però en el mateix ordinador. En els 90 i primera dècada del segle XXI, amb el desenvolupament d'Internet, es va començar a generar una sèrie nova de videojocs, on els jugadors podien interactuar amb uns altres d'altres parts del món. Fins i tot alguns d'aquests productes de l'entreteniment eren només online. El desenvolupament d'Internet i sobretot del contingut digital en detriment del format físic, ha desencadenat un desenvolupament exponencial dels videojocs. Hi ha múltiples plataformes en Internet per a compra i descàrrega d'aquests productes per a l'entreteniment que faciliten l'accés al públic jove, tant en ordinadors com en consoles.


Llegir más en el pdf...

Archiu:


  • Joc online
  • Jugadors

 

Comparteix amb altres persones

Compateix Compateix  Compateix

Concejalía de Servicios Sociales de l´Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 28/03/2024

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació