cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Prevenció

Prevenció general

Registres de materials preventius que poden utilitzar-se per a la prevenció dels trastorns addictius. Aquests materials es troben físicament en Cendoc Bogani o estan disponibles en internet. La tipologia d'aquests registres inclou unitats didàctiques, guies, links a recursos que s'estan utilitzant a nivell internacional, per exemple, del *NIDA o del *EMCDDA, vídeos, DVD i CD interactius.

...
...

Campanyes de prevenció

Inclou vídeos i anuncis publicitaris dirigits a la prevenció dels trastorns addictius i han sigut emesos en sales de cinema, televisió, YouTube i xarxes socials en general.

Prevenció a la CV

Inclou qualsevol acció que, des del camp de la prevenció, s'ha dut a terme en la Comunitat Valenciana.
Us animem a proporcionar informació sobre programes de prevenció que s'estiguen aplicant en la Comunitat Valenciana, de manera que el Cendoc Bogani li dona la màxima difusió possible. Per a això remetre un email a info@cendocbogani.org

...
...

Cartelleria

Material gràfic que inclou la col·lecció de cartells existents en Cendoc Bogani i que estan relacionats amb la prevenció, atenció i reinserció de les persones amb algun tipus d'addicció.

Tríptics i un altre material de difusió

Fullets, desplegables i altres materials de difusió recollits en el Centre de Documentació per a la prevenció de les addiccions. Cada registre compta amb una imatge que permet veure la fotografia de la portada del document i una breu ressenya del seu contingut.

...
...

Quaderns de cinema i valors

És un dels programes que elabora la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (*FAD) centrat en la prevenció d'addiccions utilitzant el cinema com a eina. Es tracta d'una sèrie de registres que corresponen cadascun a una pel·lícula, mitjançant les quals es treballen valors que poden tindre un factor protector enfront de les addiccions. Totes les pel·lícules i els quaderns per a treballar els seus continguts es troben físicament en el Cendoc Bogani.

Regidoría de Salut i Consum Responsable del Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat Universal y Salut Pública de la Generalitat Valenciana

Siguenos a:

 

Darrera actualització: 22/01/2020

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia