cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Fitxa Tema d'actualitat

Tendències d'investigació en les tesis espanyoles sobre drogodependències en la base de dades TESEU (1978-2016)

Castelló Cogollos, Lourdes; Bueno Cañigral, José Francisco; Aleixandre Benavent; Rafael

Data: 30/10/2016
 

Les tesis són un bon indicador per a dilucidar les línies i tendències d'investigació en un camp de la ciència, atés que aquest treball ha de ser original i especialitzat, i està sotmés a una valoració i rigorós examen acadèmic. Així mateix, amb el seu estudi es pot realitzar una aproximació a l'estructura social d'una disciplina, ja que en les tesis, a més de ser el document d'investigació per excel·lència, participen una sèrie de persones (agents) per a la seua adreça i aprovació (Miguel, 2000; Fuentes i González, 2002; Delgado et al., 2006; Fernández Cano et al., 2003; Arguimbau i Fuentes, 2009; Fuentes i Arguimbau, 2010; Repiro et al, 2011a, 2011b). A tots aquests avantatges cal afegir la que proposa Bourdieu (2008): les tesis són un bon indicador per a establir les posicions dins d'una disciplina, ja que els estudiants procuren triar, per a dirigir les seues tesis, als acadèmics amb més rellevància i poder en el camp, amb la pretensió que el renom i el prestigi d'aquesta persona quede vinculat al seu treball.


Llegir més en el pdf...

 

 

  • Anàlisi bibliomètric
  • Drogodependències
  • Investigación
  • Tendències

 

Comparteix amb altres persones

Compateix Compateix  Compateix

Concejalía de Servicios Sociales de l´Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 17/04/2024

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació