cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Fitxa Tema d'actualitat

Analysis of scientific production on consumption od addictive substance and road safety

Melero-Fuentes, David; Aguilar-Moya, Remedios; Bueno-Cañigral, Francisco; Álvarez, Javier; Álvarez4, Valderrama-Zurián, Juan-Carlos; Aleixandre Benavent, Rafael

Data: 02/07/2015
 

La ingesta de substàncies psicoactivas provoca canvis cognitius, conductuals i fisiològics que porten a algunes persones a desenvolupar la pèrdua de control amb un impacte significatiu en les seues vides diàries (Becoña i Corts, 2011). Les drogues causen efectes importants en el rendiment psicomotor, que en el cas de conduir vehicles constitueix un factor de risc per a involucrar-se en un accident de trànsit. La intervenció en el camp de les drogues i la conducció es considera una prioritat per a reduir els accidents de trànsit (Álvarez i González-Luque, 2014).

Llegir més en el pdf...


  • Anàlisi bibliomètric
  • Canvis cognitius
  • Substàncies psicoactives

 

Comparteix amb altres persones

Compateix Compateix  Compateix

Regidoría de Salut i Consum del Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat Universal y Salut Pública de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 14/12/2020

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació