cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Fitxa Nota d'actualitat

Consum d'alcohol i tabac després de la pandèmia COVID-19

Data: 24/07/2020
 

El 11 de marzo, la Organización Mundial de la Salud (OMS) calificó oficialmente al COVID-19 como pandemia, convirtiéndose así en una emergencia a nivel mundial. El impacto psicológico que supondrá en las personas está aún por determinar, pero está claro que no sólo afectará por el propio coronavirus, sino por el periodo de confinamie L'11 de març, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va qualificar oficialment al COVID-19 com a pandèmia, convertint-se així en una emergència a nivell mundial. L'impacte psicològic que suposarà en les persones està encara per determinar, però és clar que no sols afectarà pel propi coronavirus, sinó pel període de confinament que s'està vivint.nto que se está viviendo.  

 

Llegir més al pdf...

Archiu:


  • Alcohol
  • COVID-19
  • Tabaco

 

Comparteix amb altres persones

Compateix Compateix  Compateix

Regidoría de Salut i Consum del Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat Universal y Salut Pública de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 09/06/2021

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació