cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Fitxa Debat

Debates en Drogodependencias. Els esteroides anabolitzants a debat: una realitat underground

Agulló-Calatayud, Víctor; Orts-Delgado, Francisco

Data: 22/11/2016
Signatura: DEB-2016-02

La intenció de la jornada de hui se centra a donar a conéixer una realitat sovint poc coneguda o underground com és la del consum tant en l’àmbit esportiu com recreatiu dels esteroides anabolitzants. Es tracta d’una temàtica que vaig tindre oportunitat de treballar més en profunditat coincidint amb la realització de la meua tesi doctoral. Comentar que no em centraré només en el vessant que potser és més conegut dels esteroides anabolitzants com a dopatge a l’esport d’elit sinó que també, i açò ens hauria de preocupar més, com a substància recreativa, atés que ja s’està produint eixe transvasament des de l’àmbit de l’esport professional a l’esport amateur amb la qual cosa el problema esdevé llavors de salut pública abastant per tant a la població general.

Ver texto completo en el PDF

Archiu:


 

Comparteix amb altres persones

Compateix Compateix  Compateix

Concejalía de Servicios Sociales de l´Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 22/03/2024

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació