cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Ficha Debate

Debates en Drogodependencias. Els esteroides anabolitzants a debat: una realitat underground

Agulló-Calatayud, Víctor; Orts-Delgado, Francisco

Fecha: 22/11/2016
Signatura: DEB-2016-02

La intenció de la jornada de hui se centra a donar a conéixer una realitat sovint poc coneguda o underground com és la del consum tant en l’àmbit esportiu com recreatiu dels esteroides anabolitzants. Es tracta d’una temàtica que vaig tindre oportunitat de treballar més en profunditat coincidint amb la realització de la meua tesi doctoral. Comentar que no em centraré només en el vessant que potser és més conegut dels esteroides anabolitzants com a dopatge a l’esport d’elit sinó que també, i açò ens hauria de preocupar més, com a substància recreativa, atés que ja s’està produint eixe transvasament des de l’àmbit de l’esport professional a l’esport amateur amb la qual cosa el problema esdevé llavors de salut pública abastant per tant a la població general.

Ver texto completo en el PDF

Archivo:


 

Comparte con otras personas

Compartir Compartir  Compartir

Concejalía de Servicios Sociales de l´Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Siguenos en:

 

Última actualización: 25/04/2024

Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicaciones, Artículos, Carteles, Posters y enlaces Web sobre Drogodependencias y Trastornos Adictivos relevantes para profesionales de las Ciencias de la Salud, Educación e Información.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y con fines estadísticos. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies. Más Información